Jaan Naaber on Sportlandi uus turundusjuht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Naaber
Jaan Naaber Foto: Sportland

Sportlandi spordirõivaid ja -vahendeid müüvate kaupluste turundust juhib aasta algusest Jaan Naaber (26). Varem töötas ta Olerexi reklaamijuhina ja reklaamiagentuuri Neway AD tegevjuhina.

Naaberi eesmärk on suunata kauplustes müüdavate bränditoodete abil inimesi rohkem sportima, kirjutab Sportland Magazine.

Turundusjuht usub, et kuna sport teeb inimesed ilusaks, annab vajaliku energia ning pakub häid emotsioone, tasub nende väärtuste nimel pingutada.

«Lisaks maailma parimad brändid, rahvarohked võistlused, professionaalne meeskond – that`s what i like!» ütles Naaber, kelle enda eredamaks spordisaavutuseks on Eesti juunioride karikavõit korvpallis. Oma sisseelamisperioodi uues ametis hindab Naaber edukaks.

Naaberi turundustiimi Sportlandis kuuluvad Margus Reintal, kes vastutab üritus- ja sporditurunduse eest, ning Kristel Nei, kelle vastutusalaks on kauplustesisene ehk instore-turundus.

Sportland Eesti AS kauaaegne turundusjuht Tarmo Hõbe lahkus ettevõttest mullu septembris, et hakata vallutama välisturgusid Eestis loodud kehakaalu langetamist soodustava joogiga Fatburner.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles