Domus Kinnisvara endised töötajad asutasid uue büroo

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvaras läheb hästi.
Kinnisvaras läheb hästi. Foto: Heiko Kruusi/Õhtuleht

Tänasest alustas neljas linna üle Eesti tegevus uus kinnisvarabüroo Lahe Kinnisvara. 30 töötajaga ning tahab juba järgmisel aastal üle miljoni euro käivet teha.

Täna Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Viljandis tegevust alustanud kinnisvarabüroo meeskonda kuulub suur hulk varasemalt Domus Kinnisvaras töötanud inimesi, näiteks seal hindamisvaldkonna juhi ametit pidanud Virgo Laansoo, endine Lääne-Eesti regiooni hindamisvaldkonna juht Karin Lapp ning Põhja-Eesti elamispindade hindamise juht Taavo Vainomaa, vahendab Äripäev.

«Tegime oma kinnisvarabüroo, et saaksime ise ettevõtte arenguks vajalikke otsuseid vastu võtta ja arvestada sealjuures piirkondade eripärasid,» põhjendas Lapp, kes ise tegutseb Viljandis. 

Käibeplaanid on uuel bürool väga ambitsioonikad – vahendusest ja hindamisest tahab firma tuleval aastal teenida tulu 1,3 miljonit eurot, 2019. aastal juba 1,65 eurol ning 2020. aastal peaks käive jõudma 2 miljoni piirini. Selle plaanib Lahe saavutada püsiklientidelt ning laienemisega võidetud uute klientide kaudu.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles