Eften kutsus fondi börsil viimiseks kokku üldkoosoleku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eften Capitali fondi juht Viljar Arakas
Eften Capitali fondi juht Viljar Arakas Foto: Eero Vabamägi

Eften Real Estate Fund III AS-i juhatus kutsub kokku aktsionäride erakorralise üldkoosoleku 27. septembril, et võtta vastu otsus fondi aktsiate noteerimiseks Nasdaq Tallinn börsi nimekirjas.

Üldkoosoleku otsuse sisuks on esitada taotlus kõigi fondi aktsiate, sealhulgas 2017. aasta sügisel fondi nõukogu otsuse alusel emiteeritavate uute aktsiate, noteerimiseks ja kauplemisele võtmiseks Nasdaq Tallinna börsi põhinimekirjas ning anda fondi nõukogule ja juhatusele volitused kõigi selleks vajalike toimingute tegemiseks ja lepingute sõlmimiseks, teatas Eften aktsionäridele.

Lisaks on üldkoosoleku päevakorras ettepanek aktsiakapitali suurendamiseks ja aktsiate avalikul pakkumisel emiteeritavate aktsiate hinna miinimummäära seadmine 14 eurole. Aktsiate pakkumishind märgitakse nõukogu aktsiakapitali suurendamise otsuses. Aktsiate avalikul pakkumisel emiteeritavate aktsiate hind on 14 eurot või suurem juhul, kui 30. septembri seisuga ületab aktsiate puhasväärtus 14 eurot.

Samuti teeb juhatus üldkoosolekule ettepaneku välistada fondi aktsionäride märkimise eesõigus sügisel nõukogu poolt aktsiakapitali suurendamise otsustamisel ja aktsiate avalikul pakkumisel.

Erakorraline üldkoosolek toimub 27. septembril algusega kell 10 Raidsson Blu Sky hotelli teise korruse konverentsisaalis aadressil Rävala 3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles