Hollandlane tahab Eesti mehest džentelmeni teha (6)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsupply hollandlasest asutajat paelus noore juuratudengina moemaailm nii palju enam, et ta otsustas viimasel kursusel ülikooliõpinud pooleli jätta ja moetööstusse sukelduda.
Suitsupply hollandlasest asutajat paelus noore juuratudengina moemaailm nii palju enam, et ta otsustas viimasel kursusel ülikooliõpinud pooleli jätta ja moetööstusse sukelduda. Foto: Mihkel Maripuu

Ühelt poolt härrasmehelik, teiselt poolt oma julgete reklaamikampaaniatega kriitikat pälvinud Hollandi päritolu Suitsupply avas eelmisel reedel Eestis esimese poe. Asjatundjate hinnangul võib Eesti päritolu Baltmanil ja Tallinna Kaubamaja meesteosakonnal nüüd keeruliseks minna, kuid nemad ise uues pintsakumeistris ohtu ei näe.

«See on täiesti talutav,» ütleb Suitsupply asutaja ja tegevjuht, hollandi päritolu Fokke de Jong hooletult oma töötempo kohta mõni tund pärast seda, kui on eralennukiga Tallinnas maandunud, et tähistada esimese siinse poe avamist möödunud neljapäeval. «Õnneks saan aasta-aastalt järjest enam teha asju, mis mulle meeldivad,» lisab ta naerdes.

«Me tegutseme USAs, Euroopas ja laieneme Aasiasse – seega on alati kusagil midagi  toimumas,» räägib de Jong. Kuigi Suitsupply loodab suurendada kaupluste arvu praeguselt 80-lt aasta lõpuks 90–95-le, hindab ettevõtte juht rõivabrändi kasvutempot siiski mõõdukaks.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles