Enefit juhatuse liikmeks saab Veiko Räim

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Räim
Veiko Räim Foto: Erakogu

1. oktoobrist asub Enefit Taastuvenergia finantsjuhi ja juhatuse liikmena ametisse Veiko Räim, kes siiani töötas Eesti Energia energiakaubanduse juhina.

«Enne Eesti Energiat töötasin investeerimispanganduses ning olen nõustanud mitmeid ettevõtteid ka aktsiate börsil noteerimisel ja võlakapitali kaasamisel. Enefit Taastuvenergia finantsjuhina saan võimaluse enda erialaseid teadmisi ja kogemusi rakendada ja samuti osaleda ettevõtte ehitamisel,» ütles Räim. 

Enefit Taastuvenergia juhatuse esimees Aavo Kärmas märkis, et Veiko Räime näol liitub taastuvenergia meeskonnaga tugev finantsekspert. «Enefit Taastuvenergia võimalik börsileminek eeldab tugeva finantsjuhi olemasolu, kes annaks oma panuse juba ettevalmistusfaasi ja vastutaks tulevikus finantsaruandluse ning investorsuhete eest, kui börsileminek aset leiab,» rääkis Kärmas. 

Enefit Taastuvenergia juhatus on kolmeliikmeline. Üldjuhtimise eest vastutab juhatuse esimees Aavo Kärmas. Tootmise eest vastutab juhatuse liige Innar Kaasik. Finantsvaldkonna eest vastutab 1. oktoobrist juhatuse liige Veiko Räim.

Veiko Räim on enne Eesti Energiat töötanud investeerimispanganduse valdkonnas Ühendkuningriigis ja Baltimaades. Veiko Räimel on magistrikraad, mille ta omandas Stockholm School of Economics’ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles