Üks Rand & Tuulbergi omanikest hakkab juhtima ka ehitusettevõtjate liitu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puitelementmajade tehase Welement AS nurgakivi panek. Pildil vasakult: Mait Klaassen, Urmas Klaas, Aivar Tuulberg, Lauri Tuulberg ja Raivo Rand.
Puitelementmajade tehase Welement AS nurgakivi panek. Pildil vasakult: Mait Klaassen, Urmas Klaas, Aivar Tuulberg, Lauri Tuulberg ja Raivo Rand. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatus valis uueks juhatuse esimeheks ehitusettevõtte Rand & Tuulberg Grupi juhatuse esimehe Raivo Randi.

Senine juhatuse esimees Kaupo Kolsar esitas  seoses suvel saadud kelmusekahtlusega avalduse juhatuse esimehe kohalt taandumiseks, kuid jätkab juhatuse liikmena, teatas liit pressiteate vahendusel.

Eesti Ehitusettevõtjate Liit on vabatahtlikult ühinenud ehitusettevõtjaid ühendav mittetulundusorganisatsioon. Liidu eesmärgiks on kooskõlastada ja koordineerida oma liikmete tegevust ehitustegevuse majanduspoliitilistes küsimustes ja suhetes töövõtjatega ning nende organisatsioonidega.

Eesti Ehitusettevõtjate Liit on asutatud 1991. aastal ning oma tänasel kujul tegutseb alates 1993. aasta kevadest. EEEL on struktuurilt avatud, võimaldades nii regionaalsete kui ka erialaliste alaliitude moodustamist.

Liidu liikmeks olevad ehitusettevõtjad koos tütarettevõtetega, keskmiselt 100 ettevõtet, annavad oma ehitustegevusega üle 50 protsendi kogu Eesti ehituskäibest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles