Oprah Winfrey: seebiooperite aeg on läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey Foto: SCANPIX

Winfrey, legendaarne saatejuht ja TV-ettevõtja, postitas paar päeva tagasi videopöördumise, kus põhjendab, miks tema telekanalis OWN ei näe päevaseid seriaale.

Videos, mida saab vaadata allpool, tänab Oprah esmalt televaatajaid, kes on lausa «pommitanud» OWNi meiliaadresse soovidega tuua see või teine tuntud telesari jälle eetrisse. Oprah ütleb, et mõistab vaatajate soove, kuna on ise üles kasvanud vaadates telesarju «The Young and the Restless» ja «Kõik mu lapsed».

Kuid Oprah sõnul ei saa ta seda teha, sest neid vaatajaid, kes saavad päevasel ajal jälgida  telesarju, jääb järjest vähemaks. See-tõttu jäävad selliste sarjade vaatajanumbrid tasemele, mis ei võimalda telekanalil neid näidates end tulemuslikult majandada.

«Igal asjal on oma aeg. Nii on see seebiooperitel ja Oprah Winfrey šõul. Ma ei võta vastutust, et püüaksin elustada seebiooperite institutsiooni, mille kohta näitavad kõik märgid, et selle aeg on ümber. Ma tänan kõiki, kes on soovinud seebiooperite päästmist, kuid ma ei saa tõesti seda teha,» ütleb Oprah.

Üheks näiteks, miks ja kuidas telesarjad hingusele lähevad, on telesari «Meedium», mille lõpetamsie põhjustest saab lugeda artiklit allpool.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles