Samsung avab Ülemiste keskuses oma esinduspoe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Samsung Eesti

Samsung avab sel reedel Ülemiste keskuses oma uue poe, mille puhul on võimalik soetada Samsungi tooteid letihinnast kuni 20% soodsamalt ning esmakordselt Eestis lähemalt tutvust teha uue Galaxy Note8 nutitelefoniga.

Seni Ülemiste keskuse aatriumis pop-up poena tegutsenud Samsungi ainus ametlik kauplus Eestis avab oma uksed Ülemiste keskuse tehnikatänaval. Samsungi poe avamise puhul on 15. septembril kõik tooted kuni 20% soodsamad ning lisaks algab esmakordselt Eestis maailmas juba tunnustavaid sõnu pälvinud Samsungi uusima nutitelefoni Galaxy Note8 müük.

“Note8 eelmüük on Eestis väga hästi läinud ning huvi uue pliiatsiga telefoni vastu on suur,” ütles Samsungi mobiilidivisjoni juht Antti Aasma. “Seetõttu soovime poe avamisel ühe Note8 telefoni ka välja loosida – selleks peab tulema vaid poodi, kohapeal uue telefoniga endast selfie tegema ning juba samal õhtul naeratab loosiõnn ühele inimesele, kes uue Note8 reaalselt endale saab.”

Uus Samsungi pood on eriline, kuna selles on huvilistel võimalik vahetult kogeda Samsungi toodete maailma, seadmeid ise katsetada ning asjatundlike müüjatega mõtteid vahetada.

“Oleme poodi välja pannud kõik uusimad nutividinad alates viimastest telefonidest ning lõpetades telerite, virtuaalreaalsusseadmete ja nutikelladega,et inimesed saaksid  vahetult kogeda Samsungi reaalsust,” ütles Aasma. “Tahame, et inimesed saaksid Samsungi seadmeid enne ostmist proovida ning alles siis otsustada, milline neile kõige paremini sobib. Seetõttu ei ole need klaasi all peidus, vaid poes kõigile saadaval.”

Samsungi poe ametlik avamine toimub reedel, 15. septembril kell 17.00, uksed on lahti juba hommikust. Samsungi poe avapidu juhib tuntud laulja Laura Prits ning avamisele tulnud inimestele on plaanis üllatused. Samsungi poes olev tootevalik hakkab edaspidi vastavalt turule jõudvatele tootesarjadele jooksvalt uuenema.

Copy
Tagasi üles