Äripanga suurosanik sisenes turvaturule

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Äripanga juhatuse liige ning suurim omanik Andrei Žukov ostis enamusosaluse turvafirmas Alfastar. Fotol turvafirma Alfstar auto.
Tallinna Äripanga juhatuse liige ning suurim omanik Andrei Žukov ostis enamusosaluse turvafirmas Alfastar. Fotol turvafirma Alfstar auto. Foto: SCANPIX

Tallinna Äripanga juhatuse liige ning suurim omanik, Jüri Pihli tööandja Andrei Žukov ostis enamusosaluse turvafirmas Alfastar, kirjutab Äripäev.

«Loodan, et uue omanikuga tulevad ka uued perspektiivid. Plaanid on seotud nii Eesti kui ka välismaaga,» sõnas OÜ Turvateenistus Alfastar tegevdirektor ning vähemusosanik Kirill Samsonov, kes ettevõtte tulevikuplaane detailsemalt veel avada ei soovinud.

Hiljuti toimusid olulised muudatused ka kahe konkurendi juhtkonnas. Vahetus Urmas Sõõrumaale kuuluva K Grupi tegevdirektor, samuti on uus juhatuse liige ASis Securitas Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles