Vaata, millal ja kuidas saab täna vaadata uue iPhone'i esitlust

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusjärgus Steve Jobs Theater esitlushall.
Ehitusjärgus Steve Jobs Theater esitlushall. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

12. septembril astub Apple'i uues Steve Jobs Theater'i nime kandvas esitlushallis üles ettevõtte tegevjuht Tim Cook, kes paljastab uue iPhone'i, mis hakkab tõenäoliselt kandma nime iPhone X. 

Steve Jobs Theater, kus hakkavad nüüdsest toimuma enamus kui mitte kõik Apple'i toodete esitlused, on osa Apple'i uuest linnakust, mis kannab nime Apple Park. Esitlushall on ehitatud peakorterist natukene eemale, väiksele kõrgendikule, kus külastajad saavad nautida tänu klaasist seintele igas suunas segamata vaadet. 

Konverentsihallil on neli maa alust korrust ja peaauditoorium asubki maa all. Sinna jõudmiseks tuleb laskuda mööda kaarjaid treppe või kasutada roteeruvaid lifte. Auditooriumis jagub mugavaid nahkistmeid kuni tuhandele inimestele, millest iga üks maksis kuulduste järgi kusagil 14 000 dollarit. 

Apple'i sõnul ootavad tänaseid esitlushalli külastajaid ka mitu «arhitektuurilist üllatust.»

Steve Jobs Theater
Steve Jobs Theater Foto: Cupertino linn

Esitlus algab Eesti aja järgi kell 20:00 õhtul. Postimees teeb üritusest ka live blogi. Apple'i otseülekannet saab vaadata ainult iPhone'i, iPad'i, Mac'i (Safari), Apple TV või Windows 10 Edge brauseri vahendusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles