Galerii: Nissan toob oktoobris turule elektrimaasturi

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nissan esitleb oktoobris toimuval Tokyo autonäitusel (Tokyo Motor Show) tootmisversiooni oma uuest elektrilisest maasturist TeRRA. 

Nissan TeRRA elektrilist ideemaasturit esitleti tegelikult juba kusagil viis aastat tagasi, kuid nüüd tundub, et autotootja on otsustanud teha ideeautost ka reaalse tootmismudeli, mis vähemalt tehniliselt põhineb ilmselt uuel Leafil. Tõenäoliselt hakkab maasturil olema ka 2018 Leafiga sama 40-kWh aku.

Maasturist ei ole veel kuigi palju teada, kuid Nissani disainijuht Alfonso Albaisa on varem öelnud, et TeRRA saab olema natukene suurem kui praegune Nissan Qashqai. Arvatakse ka, et elektrimaastur võib olla neljaveoline. 

Tõenäoliselt võtab Nissan oma uue maasturi müügistrateegia osas eeskuju Leafist ja pakub seda oma rivaalidest (Chevrolet Bolt, Tesla Model 3 ja peatselt saabuv Tesla Model Y maastur) madalama hinnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles