Galerii: inimtühi Shanghai ettevõtlusmess Tallinnas (1)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna tegevlinnapea Taavi Aas tervitas täna hommikul arvukaid Shanghai ettevõtlus- ja kultuurimessil Sail of Shanghai osalejaid  Tallinna Lauluväljakul. Sokid ja kunstlilled kohalikes aga erilist huvi ei äratanud.

Täna Tallinna Lauluväljakul avatud ettevõtlusmessil esitleb end ligi 70 Shanghai ettevõtet, teatas Raepress. Kohal olid nii tehnoloogiaettevõtted, kõrgtehnoloogiliste tekstiilide ja tööriistade tootjad, masinatööstuse jm alade esindajad.  

Huvilisi messil aga kuigipalju ei olnud.

«Hea majanduskoostöö meie riikide vahel on sama oluline kui koostöö linnade vahel. Hoolimata sellest, et Tallinn ja Shanghai erinevad suuruse poolest,  on meil ka palju ühist. Mõlemad linnad on riikide olulised majandusmootorid. Loodan, et tänastest kohtumistest areneb edasi tulemuslik koostöö nii ettevõtjate kui  ka linnade vahel,» ütles Aas.

Ürituse tehniliseks korraldajaks on Shanghai välismaaga sõpruse arendamise ühing (Shanghai People's Association for Friendship with Foreign Countries). Messi korralduspartner on Eesti Kaubandus-Tööstuskoda. Üritus lõppeb täna õhtul kell 5. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles