Eften tuleb Tallinna börsile (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Arakas
Viljar Arakas Foto: Eero Vabamägi

ERRi andmeil toob ärikinnisvaraga tegelev investeerimisfond Eften Real Estate Fund III aktsiad Tallinna börsi põhinimekirja.

Väidetavalt võib Eften noteerimisprotsessiga alustada juba oktoobri lõpus ning avalikustab börsiplaanid ilmselt paari nädala pärast, vahendab ERRi uudisteportaal.

Kuigi ERRile ei soovinud fondivalitseja Eften Capitali juht Viljar Arakas neid väiteid kommenteerida, märkis ta Äripäevale, et ei saa seda teha olukorras, kus protsessid alles käivad. Arakase sõnul ei sõltu kõik vaid Eftenist, veel on olulised otsused puudu ning olukord peaks olema selgem septembrikuu kolmandaks nädalaks. 

«Selles pole iseenesest midagi uut, sest kui me 2015. tegime esimese avaliku emissiooni, siis seal oli prospektis kirjas, et viime fondi kolme aasta pärast börsile,» märkis Arakas samas. 

Tallinna börsi põhinimekirjaga liitus viimati LHV, kes tõi aktsiad börsile möödunud aasta mais. Enne seda täienes börsi põhinimekiri viimati aastal 2009, kui sellega liitus toiduainetööstus Premia.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist ja Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles