Väike Eesti firma ostab 30 korda suurema konkurendi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Firma Eltel remondibrigaad parandas eile Harjumaal 10-kilovoldist Mustla-Nõmme – Tagavõõbu toiteliini, mis reedel möllanud tormi tõttu purunes.
Firma Eltel remondibrigaad parandas eile Harjumaal 10-kilovoldist Mustla-Nõmme – Tagavõõbu toiteliini, mis reedel möllanud tormi tõttu purunes. Foto: Andres Haabu

Soome infraneti firma Eltel Group Corporation lõi käed Eesti võrguehitusfirma Tecnolines OÜga enda Eesti haru müümiseks, kirjutab Äripäev.

Tehing ootab veel konkurentsiameti heakskiitu ning toimub hiljemalt tänavu neljandas kvartalis, vahendas Eltel. Tehingu hind on veel lahtine, kuna see sõltub ettevõtte lähimate kuude käibest, kuid jääb Elteli prognoosi järgi umbkaudu 3 miljoni euro ümber.

Tehingu teeb erakordseks osaliste mastaapne suuruse vahe. Kui Elteli mullune käive ulatus üle 26 miljoni euro ning seal töötab üle 300 inimese, siis Tecnolinesi käive on üle 30 korra väiksem – mullusel aastal ulatus see pisut üle 850 000 euro. Ettevõtte palgal on kaks töötajat.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles