Enicsi Elva tehas kasvas veelgi suuremaks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enicsi Elva tehase laiendus avati tossu ja pauguga. Fotol Elva tehase juht Jaanus Aal, Enics Soome juht Mikko Lassas, EAS-i nõukogu juht Erki Mölder ja Elva uus linnapea Aivar Õun.
Enicsi Elva tehase laiendus avati tossu ja pauguga. Fotol Elva tehase juht Jaanus Aal, Enics Soome juht Mikko Lassas, EAS-i nõukogu juht Erki Mölder ja Elva uus linnapea Aivar Õun. Foto: Margus Ansu

Enics Eesti juhi Jaanus Aali sõnul oli Elva tehase laienemise peamine põhjus ruumipuudus, kuna tootmine on viimastel aastatel jõudsalt kasvanud.

«Laieneme sellepärast, et meie seadmed vajavad rohkem ruumi. Teiseks tahavad ka meie tulevased suurkliendid näha, kuhu tootmine pannakse. Mõnes mõttes on see emotsiooni müümine,» lausus viimased neli aastat Enicsi Elva tehast juhtinud Aal.

Kui siiani oli Enicsil Elvas kasutada umbes 8000 ruutmeetrit, siis laiendusega lisandus peamiselt tööstuselektroonikat tootvale tehasele 3000 ruutmeetrit tootmis- ja laopinda ning 900 ruutmeetrit kontoripinda. Embach Ehitus OÜ alustas tehase laiendamist möödunud aasta oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles