Video: kuidas käib Nordica uue lennuliini avamine?

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica uue liini avamine.
Nordica uue liini avamine. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti lennufirma Nordica avas augusti lõpus uue otseliini, sedapuhku Rootsi suuruselt teise linna Göteborgi. Seda, missugune näeb välja 12 kuu töö kulminatsioon, käis Postimees uurimas. 

Liini avamine algas varahommikul tordilõikamisega, millele järgnes ekskursioon Göteborgi linnas. See oli mõeldud Eesti turismifirmade esindajatele, kelle huvi on uut reisikohta tundma õppida, et see hiljem eestlastele paremini maha müüa.

Teine, sama oluline pool on Rootsi turismifirmade kaudu sealsete turistide Eestisse meelitamine. Selle tarvis korraldas Nordica Göteborgi kesklinna hotellis ürituse, kuhu kutsuti ligi 100 kohalikku reisiagenti.

EAS lasi Eesti tutvustamiseks käiku kodumaal palju furoori tekitanud Eesti brändi tööriistakasti. Eesti ettekanne koosnes ühest videost ja kolmest minimalistlikust slaidist, kus muuhulgas öeldi, et eestlased on kõige optimistlikumad inimesed maailmas.

Mida rootslased sellest arvasid, saab näha videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles