Remonditud Kadaka Selveris saab ostelda müüjavabalt

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadaka Selveris on teenus, mis võimaldab kaupluses iseseisvalt lugeda arvele kaupade hinnad ja maksta.
Kadaka Selveris on teenus, mis võimaldab kaupluses iseseisvalt lugeda arvele kaupade hinnad ja maksta. Foto: Toomas Huik

Selveri avas neljapäeval Tallinnas Kadaka teel vastselt remonditud kaupluse. Suurimaks uuenduseks on self-scanning ostutehnoloogia ehk müüjavaba ostlemise võimalus.

Uut tehnoloogiat saavad kasutada Partnerkaardi omanikud ja neilgi tuleb enne müügisaali astumist sõlmida leping. Kui see tehtud, saab ostja spetsiaalse puldi, mis võimaldab kaubad müügisaalis ise skaneerida. Nii võib skaneeritud kaubad kohe kotti pista – korvi või kärusse ladumist ning seejärel kassas lindile panekut saab uue süsteemiga vältida.

Ostude eest saab tasuda iseseisvalt spetsiaalses makseterminalis või kassas.

Lisaks self-scanning tehnoloogiale on müügisaalis intelligentne kaal, mis peaks ära tundma, milline vili parasjagu kaalul on.

Saaremaa Lihatööstuse leti juurde on veel üles seatud puuteekraaniga retseptiprinter, kust saab kaasa võtta erinevate liharoogade retsepte.

Millal avatakse järgmine sarnase moodsa tehnoloogiaga pood, pole praegu teada. Kui aga ehitatakse mõni uus Selver või hakatakse remontima mõnd olemasolevat, siis tulevad nendessegi sarnased uudsed lahendused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles