Hanno Tomberg lahkub Eesti Meediast (2)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Tomberg
Hanno Tomberg Foto: Tairo Lutter

AS-i Eesti Meedia sisu- ja programmidirektor Hanno Tomberg lahkub alates 1. septembrist poolte kokkuleppel kontsernist.

«Organisatsioon on võtnud suuna äristrateegiliste lahenduste peale ja seetõttu on ka Eesti Meedia sisu poolele seatavad eesmärgid edaspidi teistsugused kui varem. Leidsime, et sellises olukorras on minul mõistlik lahkuda,» kommenteeris Tomberg lahkumist. Ta tuli Eesti Meediasse tööle tänavu veebruaris. 

Eesti Meedia juhatuse esimehe Sven Nuutmanni sõnul ei kommenteeri pooled vastastikusel kokkuleppel täpsemalt töösuhte lõpetamise asjaolusid. Nuutmann kinnitas, et tal ei ole Tombergile kui juhile ühtegi etteheidet. 

Samal ajal on Eesti Meedia otsustanud täiendada kontserni juhtimisstruktuuri, luues meediadivisjoni direktori ametikohta. Sellele kohale asub seni meelelahutusosakonda juhtinud Nele Laev, kellest saab ühtlasi ettevõtte juhatuse viies liige.  

Nuutmanni sõnul on Eesti Meedia sisuüksused peatoimetajate poolt hästi juhitud, kuid äristrateegiline pool vajab arendamist ning see ongi struktuurimuudatuse põhjuseks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles