Miljonivõlgnik Avo Viiol on edukas ettevõtja

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Viiol.
Avo Viiol. Foto: Liis Treimann

Endine kasiinosõltlane Avo Viiol tegutseb Ida-Virumaal juba aastaid eduka eraettevõtjana, ehkki viimati maksis ta omal ajal Kultuurkapitalilt riisutud ning mänguautomaatidesse lastud 8,5 miljonist kroonist riigile tagasi 2008. aasta lõpus, kui talt laekus 3470 krooni ja 25 senti.

Kui tänavu kevadel esitas Nikolai Ossipenko firma N&V rahandusministeeriumi juures tegutsevale riigihangete komisjonile vaide seoses sellega, et Jõhvi tänavate hooldushanke võitis OÜ Coniery, esindas asja läbivaatusel Jõhvi valda Avo Viiol, kirjutas Põhjarannik.

Jõhvi vallavalitsus on Viioli firmalt Viru Äriteenindus aastaid konsultatsiooniteenust ostnud, peamiselt suuremahuliste hangete läbiviimisel ja teenuse maksumus on hanke kohta keskmiselt 1000 eurot.

«Püsilepingut meil pole, ostame talt teenust keerulisemate hangete puhul, et mitte oma töötajaid liigselt üle koormata,» selgitas Jõhvi vallavanem Tauno Võhmar.

Viimane majandusaasta aruanne, mis on äriregistrist kättesaadav, on tehtud 2008. aasta kohta ning selle aasta lõpuks oli Viioli firma jaotamata kasum 258 000 krooni ja 95 senti, kuid mees ise on oma tegemistest rääkides tõrges, põhjendades seda asjaoluga, et temast kiputakse ajakirjanduses vaid halba kirjutama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles