Starman ja Elisa tutvustasid uuendatud teleteenust

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani uuendatud nutitelevisioon.
Starmani uuendatud nutitelevisioon. Foto: Starman

Täna tutvustasid Starman ja Elisa oma nutitelevisiooni uuendatud lahendust. Klientidele tõstetakse kergemini esile järelvaadatav sisu, eesotsas filmide, lastesaadete, spordi ja täiskasvanute temaatikas.

Elisa ja Starmani juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul näitavad nii rahvusvahelisel tasandil kui ka Starmani klientide seas läbi viidud uuringud, et kuigi saadete ja filmide vaatamise ning äppide kasutamise võimalused nutitelevisioonis aina laienevad, on klientidel meelepärast sisu üles leida üha keerulisem. «Nutitelevisioon on väga rohkete võimalustega, kuid see omakorda on tekitanud olukorra, kus soovitud sisu leidmine on muutunud kliendile kohati vägagi väljakutseliseks,» tõdes Andrus Hiiepuu.

Sisu esiletõstmiseks uuendati starboxide nutitelevisiooni tarkvaraliidest, mis toob esile just filmid, lastesaated, spordi ja täiskasvanute meelelahutuse. Näiteks filmikategooria alla on toodud viimase seitsme päeva vältel starmani televõrgus näidatud filmid, mida on võimalik järelvaadata. Lisatud on ka soovituste ja klientide seas populaarsete filmide kategooria.

Spordi all näidatakse käimasolevaid ja juba toimunud ülekandeid, mida saab samuti järelvaadata.

Lastemaailm sisaldab endas kogu lastele mõeldud sisu – multikaid, lastefilme ja telelavastusi. Lisaks leiab maailmast ka kõik lastekanalid. Kõik on tehtud lihtsaks, et ka kõige väiksemad peaks saama hakkama ise omale meelepäraste saadete leidmisega. Laste- ja täiskasvanutepaketid on mõlemad tasulised ja viimane on turvaliselt luku taga.

Uue võimalusena näeb ühest kohast kõiki vaadatud saateid ja vajadusel saab otse-eetritelepilti pausile panna, et ei jääks saade vaatamata.

Lisatud on ka rakenduste lahter, kust võib vaadata delfi.ee sisu, kuid hetkel on puudu juba Binge teleteenuses olemas olevad rakendused nagu Netflix ja Youtube, mille olemasolu oleks väga teretulnud.

Uuendus tuleb kõigile starboxi klientidele tasuta. Täna saavad uuenduse kõige uuema starboxi omanikud ja alates 31. augustist vanemad starboxid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles