Prokurör: kahtlustus on maksudest kõrvalehoidmises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüti Mõis.
Jüti Mõis. Foto: Peeter Langovits.

Põhja ringkonnaprokurör Tambet Grauber kinnitas kriminaalasja alustamist Jüri Mõisa osalusega firma vastu paragrahvi järgi, mis käsitleb maksude maksmisest hoidumist suures ulatuses. 

«Teisipäeval toimusid koos kiirreageerijatega läbiotsimised kahtlustatavate töö- ja eluruumides. Kahtlustus on esitatud kokku kuuele füüsilisele ja kahele juriidilisele isikule, neist neli peeti teisipäeval kahtlustatavana kinni,» ütles Grauberg.

Tema sõnul on kõigile uurimise alla sattunud isikutele esitatud kahtlustus maksude maksmisest kõrvalehoidmises suures ulatuses. «Kahtlustatavate vahistamine on otsustamisel. Kahtlustuse täpsemat sisu veel hetkel kommenteerida ei saa,» lisas Grauberg.

Jüri Mõisa sõnul on juba firma palganud advokaadid ettevõtet kaitsma ja kahtlustustele vastama ning kindlasti on plaanis teha ka firmasisene juurdlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles