Adidas lootis Baltikumis enamat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adidase toss.
Adidase toss. Foto: MICHAELA REHLE/REUTERS

Lätis registreeritud Adidase kontserni kuuluva ja Balti riikides tegutseva Adidas Baltics SIA käive kasvas mullu ligi 5 protsenti 19,4 miljoni euroni ning kasum kasvas 12 protsenti 386 000 euroni. Samas ei jäänud ettevõte tulemusega päris rahule.

Ettevõte tegeleb Adidase ja Reeboki toodete müügiga Balti riikides ning sellel on registreeritud filiaalid Eestis ja Leedus, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.

Üldjoontes peab kontsern Baltikumi tulemusi heaks, kuid ei saavutatud kõiki eesmärke. Käive küll kasvas, aga ettevõtte varasemad prognoosid olid olnud optimistlikumad ning konkurents Balti spordikaupade turul tähendab aeglasemat investeeringute kasvu ja projektide teostumist.

Ettevõttes töötas mullu Eestis 15 inimest, Lätis 16 inimest ning Leedus 27 inimest. Aastavõrdluses langes kõikides riikides töötajate keskmine arv kahe inimese võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles