TS Laevade uueks juhiks saab tõenäoliselt Jaak Kaabel

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Kaabel (keskel), TS Laevade juht.
Jaak Kaabel (keskel), TS Laevade juht. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Sadama mandri ja suursaarte vahel parvlaevaliiklust korraldava tütarfirma TS Laevad uueks juhiks saab suure tõenäosusega Jaak Kaabel.

TS Laevade uueks juhatuse esimeheks on valitud endine majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) lennundus- ja merendusosakonna juhataja, parvlaevaühenduse korraldamisega tegelenud Jaak Kaabel, kirjutab ERRi uudisteportaal viitega anonüümsetele allikatele. Sama kinnitati allikate poolt ka BNSile, kuid seda vaid anonüümselt.

Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm informatsiooni kinnitada veel ei soovinud. Tema sõnul ei ole valikukonkursi võitjaga, kes iganes see ei olek, lõplike tingimusi kokku lepitud ja lepingut allkirjastatud, mistõttu ta ei saa tema nime ka välja öelda.

Kalmu sõnul on tema kogemuste hulgas olnud olukordi, kui nimi on enne sarnaselt välja tilkunud, kuid pärast ei ole asjad korrektselt kokku lepitud. «Mina olen oma elus igast asju näinud,» märkis Kalm. Ta lisas samas, et kindlasti plaanib Tallinna Sadam TS Laevad uue juhi nime augusti lõpuks välja käia.

TS Laevad OÜ nõukogu kuulutas juuni keskel välja konkursi juhatuse esimehe leidmiseks, senine juht Kaido Padar lahkus augustist ametist ja hakkas juhtima valdusfirmat Eesti Talleks AS. Uue juhatuse esimehe leidmiseni täidab seda rolli juhatuse liige Mart Loik.

Juhatuse esimehe ülesandeks on TS Laevad strateegiliste eesmärkide elluviimine, äriprotsesside juhtimine ja organisatsiooni üldjuhtimine. Juhatuse esimehe fookuses on ettevõtte efektiivsuse tõstmine ja kõrgetasemelise teeninduse tagamine.

TS Laevad OÜ on Tallinna Sadam AS tütarettevõte, mille eesmärgiks on parvlaevaliikluse korraldamine Saaremaa, Hiiumaa ja mandri vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles