Ober-Haus: põlluarenduste hinnad langevad edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:UPUTUS UUSELAMURAJOONIS SINDI JA PAIKUSE VAHEL AULI JA PARDI TÄNAVATEL : PÄRNU, EESTI,08APR11-loodus,jääminek Pärnu jõel
al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES
PRN01:UPUTUS UUSELAMURAJOONIS SINDI JA PAIKUSE VAHEL AULI JA PARDI TÄNAVATEL : PÄRNU, EESTI,08APR11-loodus,jääminek Pärnu jõel al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kui hinnatud asukohas toimus aasta esimeses kvartalis kinnisvarahindade tõus ja magalates jäid hinnad enam-vähem samaks, siis põllupealsete kinnistute väärtus kahaneb edasi, leiab Ober-Haus kinnisvara.

Ettevõte kirjutab veel kvartali ülevaates, et võrreldes 2010. aastal viimase kvartaliga langes pealinnas tehingute arv umbes 30 protsenti. Samas oli kinnisvarapakkumiste arv suurem, kui mitmed inimesed lükkasid müükipaneku euro-ootuses edasi.

Järgmises kvartalis alustatakse veel mitmete uute arendusprojektidega eelkõige kesklinnas ja selle lähipiirkonnas. Täna toimub Tallinnas juba vähemalt 1000 uue korteri ehitus ja II kvartali jooksul võib veel lisanduda kokku 500 – 1000 ühikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles