SEB panga ainsaks varakindlustuse pakkujaks saab RSA

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB peamaja
SEB peamaja Foto: Toomas Huik

SEB ja Suurbritannia kindlustusgrupp RSA sõlmisid koostööleppe varakindlustuse pakkumiseks.


Kokkulepe näeb ette, et RSAst, millele kuulub Leedu suurim kindlustusselts Lietuvas Draudimas ja Lätis suuruselt teine kindlustusselts Balta, saab ainus varakindlustuse pakkuja SEB müügivõrgus, teatasid RSA ja SEB.

«SEB olemasoleva 26 000 varakindlustuse kliendi jaoks midagi ei muutu,» kinnitas panga juhatuse esimees Riho Unt. Alates 16. maist saavad aga SEB laenu- ja liisingukliendid RSA-lt pangatootega kaasneva kindlustuspakkumise. Samas jääb neile vabadus valda mõni teine kindlustusfirma.

Teised SEB kliendid saavad RSA kindlustustooteid osta panga kontorites ja veeblilehe kaudu.

Koostöös SEBga pakub RSA kasko- ja liikluskindlustust, kodu- ja reisikindlustust ning ärivara kindlustust. SEB hakkab RSA-lt selle toodete pakkumise eest saama vahendustasu.

Elukindlustustooteid pakub SEB klientidele endiselt SEB Elu-ja Pensionikindlustus ning laenumakse kindlustust pakub SEB ka edasipidi koostöös pangaga Genworth. Koostöölepinguga hakkab SEB tegema ettevalmistusi SEB Kindlustusmaakleri tegevuse lõpetamiseks ning kogu personalile pakutakse uute ametikohta RSAs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles