Tere ja Farmi Piimatööstuse juhatuse esimeheks saab Katre Kõvask

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katre Kõvask
Katre Kõvask Foto: Sander Ilvest

Juulis Konkurentsiameti loal koondunud Tere ASi ja ASi Farmi Piimatööstus juhatuse esimeheks saab alates 15. septembrist senine Tere nõukogu esimees Katre Kõvask. 

Kõvask asub mõlemat ettevõtet juhtima koos Farmi Piimatööstuse senise juhataja Valdis Noppeliga. Valdis Noppel ja Katre Kõvask hakkavad kuuluma nii Tere kui Farmi juhatustesse. 

«Katre Kõvaskil on pikaaegne juhtimiskogemus kaubanduse ja toidutööstuse valdkonnas, ta on tõestanud end toiduainetesektori erinevatel ametikohtadel tööka ja võimeka juhina,»  sõnas ASi Maag Grupp nõukogu esimees Roland Lepp.

Lepp lisas, et senise nõukogu esimehena on Kõvaskil ülevaade Terest ning seetõttu hea stardipositsioon ühendettevõtte juhtimiseks.

«Farmi ja Tere koondumisel sünnib suurim Eesti kapitalil põhinev piimanduskontsern, millel on väga head kasvuvõimalused, eriti eksportturgudel,» sõnas Kõvask.

Katre Kõvask on 15 aastat töötanud toiduainetesektoris, sellest 10 aastat rahvusvahelise toidukontserni Premia Foodsi  juhatuse liikme ja esimehena. Ligi 2 aastat on ta töötanud Pharma Holding OÜ ehk Südameapteegi juhatuse esimehena.

Maag Grupp esitas selle aasta 15. märtsil Konkurentsiametile koondumistaotluse Tere ja Farmi Piimatööstus ühendamiseks, mille amet rahuldas 4. juulil. Koondumise esimeses etapis jätkab Tere Farmi Piimatööstuse tütarettevõttena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles