LHV kasum oli juunis 2,3 miljonit eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV peahoone Tallinnas
LHV peahoone Tallinnas Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

AS-i LHV Group konsolideeritud puhaskasum oli juulis 2,3 miljonit eurot: suurematest üksustest teenis pank 1,9 ja varahaldus 0,4 miljonit eurot. Grupi aktsionäride osa kasumist moodustas 2,1 miljonit eurot.

«Kõik põhilised ärimahtude näitajad hoiuste, laenude ja fondide mahtude näol on jätkanud kasvu.»

«Hoogu on juurde andnud suvel laiendatud sularahaautomaatide võrgustik ning pidevalt arenev mobiilipank. Kasvuga samaaegselt muutume ka efektiivsemaks, kulude suhe tuludesse on alanemas,» märkis Toomsalu.

«Portfelli krediidikvaliteet on hea, põhjalikuma jälgimise all on üksikud kliendid. Lähiaja fookuses on investeeringud kliendi kasutajakogemuse edasiseks täiustamiseks, pensionifondides on rõhk kohalikel investeeringutel,» märkis Toomsalu. «Aasta seitsme kuu põhjal suudame finantsplaani täita.»

LHV Group on finantskontsern ja kapitali pakkuja. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab 300 inimest ja LHV pangateenuseid kasutab umbes 120 000 klienti. LHV hallatavatel pensionifondidel on umbes 180 000 klienti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles