Pevkur: ettevõtjate huvid olgu riigi huvidest eespool (11)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur.
Hanno Pevkur. Foto: Sander Ilvest

Tugevama ja edukama Eesti nimel tuleb kaotada segane astmeline tulumaks, ettevõtjate ja maksumaksjate huvid olgu riigi huvidest eespool, leiab Reformierakonna esimees Hanno Pevkur, kes alustab esmaspäevast valimiseelset üle-Eestilist ringsõitu.

Pevkur meenutas Reformierakonna suvepäevadel peetud kõnes partei looja ja auesimehe Siim Kallase 22 aastat tagasi kirjutatud Kodanike riigi manifesti: me ei saa kehtestada niisuguseid liiklusreegleid, mis lubavad sõita vasakul ja paremal teepoolel korraga, vahendab ERRi uudisteportaal.

«Eesti riik vajab ka praegu, aastal 2017, selget, parempoolset ja võimalikult väheste piirangutega keskkonda, kus ettevõtlikud inimesed saaksid edukalt tegutseda. Samas neid, kes vajavad abi, tuleb meil koos ühiselt toetada,» lausus Reformierakonna esimees.

Pevkuri sõnul on Reformierakonna põhimõte, et inimene on targem kui riik. «Ettevõtjate ja maksumaksjate huvid tuleb seada riigi huvidest ettepoole.»

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles