Isiklik rekord! Eesti väikeinvestor teenis ühe kuuga 50 000 eurot (3)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukas väikeinvestor Madis Müür.
Edukas väikeinvestor Madis Müür. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Rahaasjad.ee asutaja, väikeinvestor Madis Müür kirjutab oma portaalis, et juuli tõi talle enamuse selle aasta kasumist, täpsemalt 50 000 eurot.

«Investor Toomas hõiskas just €5000 juulikuust. See aasta ühel kuul on mu investeerimise kuuteenistus väiksemaks jäänud, ainult ühe korra oleks see kadedaks teinud (kui viitsiks kadedust millegi suhtes tunda). Muidu aga siuke … meeeh… Kas vanameister hakkab vanaks jääma? Õiged kalamehed lasevad sellise alamõõdulise kilu vette tagasi. Õiged mehed toovad raha rekkaga koju! Kusjuures alustasin aastat omajagu väiksema portuga ja üle 30% või isegi üle 35% tootlust juba see aasta,» jagas Müür oma emotsioonie Rahaasjade portaalis.

Müür lisas, et Äripäeva investor Toomase kohta käiv on väike sõbralik lõõpimine muidugi. «Lihtsalt mõnus on legendi edestada. Toomas tegutseb juba üle kümne aasta ja biidib turgu väga ilusti, minu strateegia ongi selline heal ajal võimendusega lendamine ja kehvemal ajal tõenäoliselt kukun ka rohkem,» jätkas ta.

Müür toob oma portaalis välja, et aktsiatest tuli talle eraisikuna lisa €18 980 ja OÜ alt €820. «Minu portsu viimase aasta suurim staar Šiauliai Bankas tegi sellest enamuse, viskas viimase uuenduse järel kuuga 16,2% üles ehk tõi €17380,» märkis Müür.

Enamuse kasumist tõi aga Ampler osaluspõhisest ühisrahastusest.  Ampleri positsioon tõi Müürile kuuga 32 000 eurot.

Loe pikemalt rahaasjad.ee

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles