Krediidipangast saab peagi minevik: ettevõte alustas kontorite ümberehitamist Coop Pangaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krediidipangast saab peagi minevik.
Krediidipangast saab peagi minevik. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Krediidipank renoveerib augustis seoses kaubamärgi muutmisega Coop Pangaks kontoreid. Remonttööde ajal on mõned pangakontorid ajutiselt suletud.

31. juulist on remondiks suletud Maardu kontor, mis taasavatakse 7. augustil. Lähimad kontorid asuvad Tallinnas Idakeskuses ja Narva maanteel, teatas pank.

13. augustil suletakse Tallinnas Narva maantee 4 esimesel korrusel asuv kontor, mis taasavatakse 25. septembril. Selleks perioodiks avatakse sama hoone neljandal korrusel teenindussaal, kus toimuvad laenunõustamised ja teenindatakse kliente sularahaga. Samuti saavad kliendid pöörduda Magistrali ja Idakeskuse pangakontorisse.

Lisaks sellele suletakse augustis remondi tõttu nädalaks ajaks Jõhvi, Rakvere ja Võru kontorid.

Konkurentsiamet andis aprillis Krediidipangale loa omandada pangaomanike ühisfirma Coop Finants, tehingujärgselt kuulub Krediidipangast 55 protsenti Coop Eestile ja 25 protsenti Inbankile.

Krediidipank tegutseb oma nime all veel oktoobrini, mil panga nimeks saab Coop Pank. Seni kuulus finantsasutus Moskva Pangale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles