Toomas Tool plaanib Narva-Jõesuusse kolme kõrghoonet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva-Jõesuu
Narva-Jõesuu Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Eesti tuntud ettevõtja Toomas Tooli ettevõte BREM Kinnisvarahooldus tahab ehitada Narva-Jõesuu südamesse kolm kõrghoonet, kirjutab Põhjarannik.

BREM Kinnisvarahooldus esitas Narva-Jõesuu linnavalitsusele kinnistu Aia 4 detailplaneeringu algatamise taotluse. See 1,23 hektari suurune ärimaa krunt asub kuurortlinna keskuses, Narva-Jõesuu sanatooriumi vahetus naabruses. Taotluse järgi oleks detailplaneeringu koostamise eesmärk määrata ehitusõigus kolme kuni 16-korruselise ja kahekorruselise maa-aluse parklaga majutushoone rajamiseks. Peale selle on plaanis maa alla rajada bassein. Taotluse esitaja on BREM Kinnisvarahoolduse volitatud isikuna Risto Mägi, kirjutab Põhjarannik.

Narva-Jõesuu linnapea Maksim Iljini sõnul võttis linnavalitsus taotluse menetlusse. «Ma ei oska öelda, kuivõrd tõsised arendaja plaanid on,» märkis ta.

Narva-Jõesuus kuulub Tooli firmadele kolm kinnistut. Üks neist on Vabaduse 75 paiknev üheksakorruseline punastest telliskividest endine sanatoorium Põhjarannik, mis pole juba ligemale 15 aastat kasutuses. Aia 45 asub aastatel 1863-1914 elanud Venemaa töösturi Filipp Pantelejevi endine suvila. Aadressil Aia 4 aga paikneb Narva-Jõesuu üheksakorruseline hoone, kus asus veel selle sajandi alguses Narva-Jõesuu sanatooriumi magamiskorpus. Kõik need kolm kinnistut ostis Tool 2006. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles