Tallink avalikustas, mis laevaga ja millal toimub proovikruiis Helsingist Riiga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki laev Silja Europa.
Tallinki laev Silja Europa. Foto: Liis Treimann

Tallinki proovikruiisi Helsingist Riiga teeb nädala lõpul tavaliselt Tallinna ja Helsingi vahel kurseeriv Silja Europa.

Laev väljub Helsingi Läänesadamast pühapäeval kell 17.00 ja jõuab Riiga esmaspäeva ennelõunal kell 11.30, selgub laevafirma Soome veebilehelt. Tagasi Helsingi suunas väljub Silja Europa esmaspäeval kell 19.30 ja jõuab Helsingisse teisipäeva pärastlõunal kell 14.30.

"Esimene reis toimub nädala lõpus ning piletite müük näitab huvi antud liini vastu - nii nagu on Visby suveperioodil hea nõudlusega on ka palju neid, kes soovivad kasutada võimalust Riiat külastada," ütles AS-i Tallink Grupp müügi- ja turundusdirektor Margus Hunt kolmapäeval BNS-ile.

"Samas anname aru, et püsiva liini jaoks meie hinnangul turgu siiski pole. Tuleb ka arvestada, et antud reisil autoga Riias maha sõita ei saa, sisuliselt saab reisija mugavuse eesmärgil oma autot laevas vaid parkida," tõdes Hunt.

Veel möödunud aasta lõpus, kui Eesti uus valitsuskoalitsioon oli avalikustanud kava alkoholiaktsiise varasemast planeeritust kiiremini tõsta, kinnitas Tallink, et ei plaani Riia ja Helsingivahelise laevaliini loomist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles