Cleveron avaldas, mitu pakirobotit on nad juba Walmartile USAsse saatnud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveroni pakiautomaat Viljandis
Cleveroni pakiautomaat Viljandis Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandis asuv pakiautomaatide tootja Cleveron AS on jaekaubandusketile Walmart tarninud 100 pakiautomaati ja ettevõtte kinnitusel toodetakse neid pidevalt juurde.

«Saan kinnitada, et praegu me toodame neid pidevalt - tellimused tulevad, me toodame. Sada [pakirobotit] on kinnitatud ja kui Walmart on järgmised asukohad ülesse paigaldanud, siis nemad avalikustavad,» ütles Cleveroni juhatuse esimees Arno Kütt BNSile.

Walmart teatas 25. juulil, et lisaks olemasolevale 20 pakikioskile plaanitakse üle riigi lisada veel 80 ning klientide positiivse tagasiside tõttu ilmselt see arv kasvab veelgi. Esimene Cleveroni pakirobot paigaldati USAsse eelmisel sügisel, Walmart testis enne laiemat kasutuselevõtmist pakiroboteid.

Cleveron on varem teatanud, et Walmarti kui kasvava e-kaubandusettevõtte vajadus on tohutu, kuid kui palju roboteid just neile tarnitakse, keelab leping avaldamast. Samas on ettevõtte eesmärk Põhja-Ameerika turule toota 15 000 pakirobotit.

USA jaekaubanduskett Walmart on maailma suurima käibega jaekaubandusettevõte, kus töötab üle 2 miljoni inimese. Walmartil on 28 riigis kokku 11 723 poodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles