Advokaadibüroode topi suunab kuldne kolmik

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome advokaadi Aku Soraineni Eesti büroo on advokaadibüroode käibetopis teisel kohal ja kasumitopis esimene.
Soome advokaadi Aku Soraineni Eesti büroo on advokaadibüroode käibetopis teisel kohal ja kasumitopis esimene. Foto: Toomas Huik

Eelmise aasta mõjukad pereheitmised suurtes advokaadibüroodes mängisid küll turul ümber mõned jõujooned, kuid turgu valitsevad samad tegijad.

Nii on ühelt poolt suure hüppe kümne hulka teinud Targa büroost lahku löönud advokaadibüroo Derling ning teiselt poolt on turuliider endiselt Cobalt, vahendab Äripäev.

Seni laekunud majandusaasta aruannetest selgub, et Eesti advokaadibüroode eelmise aasta kogukäive oli 43 miljonit eurot ja kasum 13 miljonit eurot, mis näitab varasemaga võrreldes rohkem kui 20 protsendilist kasvu. 

Seejuures oli käibe poolest mullu suurim advokaadibüroo Cobalt, mille käive oli 8 miljonit ning kasum 2,2 miljonit eurot, kasvas eelmise aastaga võrreldes rohkem kui kaks korda.

Tihedalt Cobalti kannul hoiab tabelis teist kohta Sorainen, mille müügitulu oli 7,9 miljonit ning kasum 3,2 miljonit eurot, varasema aastaga võrreldes on kasv üle 10 protsendi.

Kolmandal kohal on Ellex Raidla Advokaadibüroo, kelle käive kasvas mullu 15 protsendi võrra, enam kui 5,8 miljonile ning kasum kasvas pea kolmandiku võrra 2,35 miljonile.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles