Vooremaa Teed lõpetas eksisteerimise

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vooremaa Teede hooldusauto
Vooremaa Teede hooldusauto Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile, 25. juulil 2017 sõlmisid AS Merko Ehitus kontserni kuuluv Tallinna Teede AS ja Tallinna Teede ASi sajaprotsendiline tütarettevõte AS Vooremaa Teed ühinemislepingu, mille eesmärgiks on sisemise efektiivsuse parandamine.

Vastavalt ühinemislepingule on ühendavaks ühinguks Tallinna Teede AS, andis ettevõte teada börsile. Ühinemise tulemusel lõppeb AS Vooremaa Teed likvideerimismenetluseta.

Ühinemise bilansipäev, alates millest kõik ASi Vooremaa Teed tehingud loetakse tehtuks Tallinna Teede ASi arvelt, on 1. august 2017. Nimetatud tehing ei oma mõju AS Merko Ehitus kontserni konsolideeritud kasumile, varadele ega kohustustele.

Tallinna Teede AS teostab üle Eesti nii projektijuhtimise meetodil kui ka oma jõududega kõiki teehoiutöid: sealhulgas ehitab teede konstruktsioone ja rajatisi, teostab teede hooldusremonti, pindamistöid ja teehooldust.

Ettevõte toodab oma asfalditehases ka erinevaid asfaltbetoonsegusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles