Tippadvokaadid mängivad turul jõujooni ümber

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandeadvokaat Aare Tark
Vandeadvokaat Aare Tark Foto: Peeter Langovits

Möödunud aastal oma büroo pooldumist pealt vaadanud Aare Tark ütles, et tihedas konkurentsis on pereheitmised tavalised.

Kui vaadata mullust advokaadibüroode käibe ja kasumi numbreid, siis eelmisel aastal loodud uute büroode kõrval jäi Tark Grunte Sutkiene Eesti meeskond poole väiksemaks ja Aare Targa asutatud büroost jäi alles advokaadibüroo TARK, vahendab Äripäev.

Aare Tark rääkis, et pärast tema büroo asutamist 1991. aastal on advokaatide arv Eestis mitmekordistunud ja praegu kuulub advokatuuri üle 1000 advokaadi, mistõttu on see toonud kaasa suurema konkurentsi ja advokaadibüroode olulise kasvu.

«Seetõttu on tavapärane, et viimastel aastatel on advokaadibüroode ühinemiste ja jagunemiste protsess olnud nii Eestis kui ka Baltikumis intensiivne. Mitmed Baltikumi-ülesed bürood on vahetanud oma koostööpartnerid, mitmed on ühinenud ning ka jagunenud, mitmed vahetanud nimesid,» kirjeldas Tark.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles