Nõrkuseks peetav iseloomuomadus, mis tegelikult võib äris kasuks tulla

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alandlikud töötajad on head meeskonnamängijad.
Alandlikud töötajad on head meeskonnamängijad. Foto: PantherMedia / Scanpix

Enesekindlus, vastupidavus ja veenvus tunduvad edasijõudmiseks oluliste omadustena, kuid ühest üllatavast omadusest võib veelgi rohkem kasu olla, kirjutab Business Insider.

Tundub, et tagasihoidlik suhtumine enda võimetesse ja teiste huvide endast ettepoole asetamine on midagi, mis raudselt sinu kahjuks töötab. Ent personaliotsingufirma juht Dave Carvajal väidab, et alandlikkus on väga alahinnatud omadus äritegevuses.

Carvajali sõnul peaksid nutikad firmad otsima rohkem head mõttes alandlikke töötajaid. Sellised inimesed pole oma egode orjad, nad suudavad oma vigu tunnistada ja neist õppida. Nad ei sea esikohale enda edu, vaid on suurepärased meeskonnatöötajad, olles koostööaltid ja vähekonfliktsed.

Sellised omadused teevad neist ideaalsed töötajad eriti selliste ettevõtete jaoks, kes peavad laienemisplaane, sest need nõuavad avatust ja õppimisvõimet, selgitas Carvajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles