Tallinna Linnatransport ostab enam kui 670 000 euro eest kasutatud busse (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Andres Haabu / Postimees

Tallinna Linnatranspordi AS-i hange 15-20 kasutatud kuni 12 aasta vanuse bussi ostmiseks läheb maksma 672 000 eurot.

Hanke võitjaks osutus Raplamaal Kaiu alevikus registreeritud firma KTK Tehnika OÜ, selgub riigihanke aruandest.

Hangitavatest bussidest vähemalt 12 peavad olema ühesugused, sarnases seisukorras ja sisekujunduses, selgub hanketeatest. Busside pikkus peab olema vähemalt 11,5 ja laius kuni 2,55 meetrit. Uksi peab bussidel olema kolm. Bussid peavad olema madala põrandaga, kusjuures nende esimese ja teise ukse juures ning nende vahelisel põrandaosal ei tohi olla astmeid.

Bussid olema diiselmootoriga, mille võimsus on vähemalt 160 kilovatti ning heitgaasid peavad vastama vähemalt Euro 3 nõuetele. Bussidel peab olema nelja- kuni kuueäiguline automaatkäigukast.

Busside uksed ja küljeaknad peavad olema kahekordsete, soovitatavalt toonitud pakettklaasidega ning varustatud põhjamaistes oludes kasutamiseks sobiva salongiküttesüsteemiga ning lisakütteseadmega, mille võimsuse on vähemalt 30 kilovatti.

Bussidel peavad olema infotablood esiklaasi kohal ja bussi küljel, soovitavalt liininumbri kuvamisega ka bussi tagaosal.

Bussides peab olema vähemalt 84 reisijakohta, neist vähemalt 28 istekohta. Bussid peavad olema varustatud ka invarambiga, kergendamaks lapsevankri või invaliikumisvahendi peale- ja mahaliikumist.

Pakutavad bussid peavad olema ühemargilised, esmase registreerimisega mitte varem kui aastal 2005.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles