Metsikult tööd rabava Raivo E. Tamme kasum sööstis taevasse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks esinemistele suutis Raivo E. Tamm äsja läbida triatloni.
Lisaks esinemistele suutis Raivo E. Tamm äsja läbida triatloni. Foto: Kristjan Teedema

Eesti ilmselt ühe hõivatuma näitleja Raivo E. Tamme firma on viimase paari aastaga hüppeliselt tulemusi parandanud.

«2016 oli firma jaoks tihe ja tegus aasta. 2017. aastal on plaanis kõiki käimasolevaid projekte jätkata, » kirjutab Raivo E. Tamm oma ettevõtte DaySleepers OÜ värskes majandusaasta aruandes.

Tamme ettevõtte käive tegi korraliku hüppe juba 2015. aastal, kasvades aasta varasemalt 57 000 eurolt 147 000 eurole. 2016. aastal jätkus hea hoog 137 000 eurose käibe ja 46 000 eurose kasumiga. Sealjuures kasvas kasum tunamullusega võrreldes lausa 70 protsenti.

Daysleepers tegutseb kultuurilise teenindamise alal nagu kõikvõimalikud esinemised, esitlused, õhtujuhtimised, konfereerimised ja samuti reklaamteenused nagu audio- ja videoreklaamid.

Raivo E. Tamme hõivatusest näitlejana annab aimu tema mulluste osatäitmiste loetelu, mis võtab majandusaasta aruandes enda alla mitu lõiku. 2016 aastal olid erinevates Eesti teatrites OÜ Daysleepersi jaoks repertuaaris RO Estonias «Minu veetlev leedi» ja «Pipi Pikksukk»; teatris Vanemuine «Paanika», «Helisev muusika», «Head tüdrukud lähevad taevasse», «Teatridirektor»; VAT Teatris «Masohhisti pihtimus»ja «Taevast sajab kõikseaeg kive»; Juhan Liivi muuseumis «Kus sa oled, Juhan Liiv?»; Teatris NO99 «NO47. Tüdruk, kes otsis oma vendi»; MTÜ Kell kümme «Tõde ehk valetamise meistriklass».

Jätkus ka OÜ Daysleepers omaproduktsioonilise kontsertetenduse «Ma olen Ivo Linna» etendamine. Televisioonis jätkus ETVs draamaseriaalide «Õnne 13» ja «ENSV» tootmine. Lisandusid saatesarjad «Pühapäev Sepoga», «Kellapid», «Papad –mammad» ning «Su nägu kõlab tuttavalt» TV3s.

Lisaks vana-aastaõhtu erisaated ETVs, TV3s ja Kanal2s. Konfereerimistest, esitlustest, õhtujuhtimistest ja peoõhtutel esinemistest toob Tamm aruandes eraldi välja Hansab 25. juubeli peo, erinevate autode esmaesitlused, Premia 60. juubeli peo, Fine Spirits & Cigar Weekendi, festivali «Retrobest», Aasta Õpetaja Gala, EAS Ettevõtlusauhinna Gala, RMK jõulupeo.

Autode esitlemine jätkus oma autoesitluste blogi lehekülgedel. Varasematest autode esitlustest on aruande kohaselt jätkuvalt üleval tasumata arved OÜ Daysleepersile ajakirjalt «Playboy Eesti» tootjafirma Jänkupoiss OÜ, juhataja Joel Kirsimaa poolt, kes pole jätkuvalt ka inkassofirma “Julianus” nõuete peale arveid tasuma hakanud. «Sai esitatud ka erinevaid reklaamteenuseid. Plaanis on ka toota firma alt veel üks teatrietendus,» lõpetab Tamm aruandes oma tegemiste loetelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles