Rain Lõhmuse osalusega Eesti puidutööstusfirma ostis Soome ettevõtte

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
File photo dated 13/02/14 of a general view of a timber yard. Half of UK companies which rely on wood or timber products are failing to put in measures to protect the world's forests, a report suggests.
File photo dated 13/02/14 of a general view of a timber yard. Half of UK companies which rely on wood or timber products are failing to put in measures to protect the world's forests, a report suggests. Foto: James Glossop/The Times/PA Wire/PA Images

Ha Serv omandas termopuittoodetele tootmisele spetsialiseerunud ettevõtte Suomen Lämpöpuu Oy. Ha Serv on Baltikumi juhtiva erakapitalifondi Livonia Partners üks ettevõtetest.

«Soovime termopuittoodete turul kiiremini laieneda ja kahe ettevõtte liitmine on selleks suurepärane võimalus. Sedasi avardame oma geograafilist haaret, kliendibaasi ning termopuittoodete portfelli,» selgitab Ha Servi tegevjuht Marko Kevvai. «Oleme Suomen Lämpöpuust teadlikud juba aastaid. Ülevõtmine ja koostöö annab meile võimaluse pakkuda klientidele uusi ja innovaatilisi tooteid.»

Suomen Lämpöpuu on Soomes tegutsev terrassi ja muude termopuittoodete tootmisele ning ekspordile keskendunud ettevõte. Ettevõte asutati 1999. aastal ning selle müük on täna enam kui 6 miljonit eurot. Ettevõtte 30 töötajaga tootmisüksus asub Soome linnas Teuvas.

Hetkel teenindab Ha Serv kliente enam kui 25 riigis ning ettevõtte müügitulu ületab aastas 20 miljonit eurot. Livonia Partners omandas Ha Servi 2016. aasta veebruaris. Tegemist oli fondi esimese investeeringuga praegusest neljast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles