Anne Sääsk on Tallinna Lauluväljaku esimene kommunikatsioonispetsialist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Sääsk mullu sügisel TV3 uue hooaja avapeol
Anne Sääsk mullu sügisel TV3 uue hooaja avapeol Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

21. märtsist töötab sihtasutuse Tallinna Lauluväljak kommunikatsioonispetsialisti ja turundusassistendina Anne Sääsk.

Sääsk (24) töötas seni ligi neli aastat TV3 uudistereporterina, ta on lõpetamas õpinguid inglise filoloogia ja politoloogia erialal.

Sääsk ütles, et viib praegu end Lauluväljaku asjadega kurssi, ometi näeb ta juba praegu, et lauluväljakul toimub oluliselt rohkem põnevat, kui see meedia kaudu inimesteni jõuab.

Selles, kuidas seda infot paremini vahendada, näebki ta oma töö üht peamist eesmärki, milles saab kasutada ka ajakirjandusliku töö kogemusi.

Sääse sõnul oli tal töötades TV3s huvitav kõrvalt vaadata, kuidas käib telekanali turundamine. Ning suheldes telekanali turundusinimestega, tekkiski tal soov valdkonnas vahetult kätt proovida.

«Turundus on mulle alati olnud südamelähedane, oma eelmisel tööl nägin, kuidas toimub ühes suures korporatsioonis turundus. See-tõttu tahtsingi võtta teadlikult pausi telest ja ajakirjandusest,» ütles Sääsk, et soovib praegu end just turunduse vallas arendada.

Oma karjääri näeb Sääsk seotud olevat nii turunduse kui ajakirjandusega.

Lisaks Sääsele töötab Lauluväljakul veel kaks turundusinimest. Nagu ütles Lauluväljaku juht Riho Rõõmus, on Sääsk sihtasutuses läbi ajaloo esimene töötaja, kes töötab konkreetselt kommunikatsiooni suunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles