Halb suveilm on spaade parim kaaslane

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia spaa Pärnus.
Estonia spaa Pärnus. Foto: Ants Liigus

Jahe ja vihmane suvi paneb eestlasi viimasel hetkel spaahotellidesse broneeringuid tegema, et ujumine ikka puhkuse osa oleks. Kehv suveilm on vesi spaade veskile.

Kasvanud nõudlus mõjub ka hindadele – mitmed spaad tõstavad hindu vastavalt nõudlusele ja spaapidajad tõdevad kui ühest suust, et kehvad rannailmad mõjuvad nende ärile hästi, kirjutab ERRi uudisteportaal

«Halb ilm mõjutab meie täituvust pigem positiivselt – garanteeritakse puhkus endale sellega, et on spaa, kuhu saab minna välja minemata,» ütleb Pärnus asuva Estonia spaahotelli turundusjuht Ave Pill. «Võib öelda, et tänavu on läbi aegade kõige külmem suvi, aga spaad päästavad meid.»

Pilli jutule sekundeerib ka teise kuurortlinna, Haapsalu Fra Mare spaahotelli müügijuht Pille Pihelgas. Juulikuine täituvus on Fra Mares tavaliselt 90 protsenti, tänavu pole kehvemat tulemust karta.

Loe pikemalt ERRi portaalist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles