Õlletehase juht: viimased kolm trahvi olen saanud kiiruse ületamise eest

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Noop
Tarmo Noop Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Kuigi Tartu A. Le Coq õlletehase juht ütleb, et viimase kümne kuni 15 aastaga on Eesti liiklus korralikumaks muutma, teevad talle muret purjus juhid, samas tunnistab ta, et liikluses trahvi saamine pole tallegi võõras.

«Olen suhteliselt pikk inimene ja on vähe autosid, mis mulle istme järgi sobivad, see oli üks nendest,» räägib intervjuus Geeniusele A. Le Coq'i Tartu Õlletehase juht Tarmo Noop, mida ta autovalikul arvesse peab võtma ja miks täna sõidab Land Roveriga.

Kuigi Noop ütleb, et teadlikult ta kiirust ei ületa, on viimased kolm korda saanud ta trahvi kiiruse ületamise eest möödasõitudel, pidades ise siiski möödasõitudel turvalisemaks kiirendamist. «Politseiga on siis igavene vaidlus, kas üldse mööda sõita, aga kui teine auto sõidab sinu ees 10 km/h aeglasemalt, siis ei ole võimalik sellest autost mööda sõita nii, et kiirust ei ületaks,» nentis Noop.

Küll aga märgib õlletehase juht Eesti liiklusele hinnangut andes, et kui võrrelda 10-15 aasta taguse ajaga, on inimesed hakanud väga korralikult sõitma, kuigi purjus juhtide kohta ütleb ta, et see on väga-väga suur probleem ja kui väh neid ka pole, on neid ikkagi liiga palju.

Loe lähemalt Geeniusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles