Oleg Grossi kontsern teenis suure kasumi (5)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tutvustas suurettevõtja Oleg Gross oma sõpradele ja tuttavatele Lepna tootmishoonete juurde rajatud angaaris hiljuti ostetud helikopterit.
Eile tutvustas suurettevõtja Oleg Gross oma sõpradele ja tuttavatele Lepna tootmishoonete juurde rajatud angaaris hiljuti ostetud helikopterit. Foto: Meelis Meilbaum

Oleg Grossile kuuluv OG Elektra, mis opereerib peamiselt Grossi toidukaupade jaketti, teenis mullu üle 7 miljoni euro kasumit. 

Kontsern tegi üldiselt väga hea aasta, suutes kasvatada nii käivet kui ka kasumit. OG Elektra müügitulu suurenes 10 protsenti, ulatudes ligi 103 miljoni euroni. Kasum kasvas 6 protsenti 7,2 miljoni euroni, selgub firma majandusaasta aruandest. 

Kontserni kuulub 57 toidu- ja esmatarbekaupade ja 3 tööstuskaupade kauplust. Kauplused asuvad Rakveres, Lääne- ja Ida-Virumaal, Tallinnas, Harjumaal, Järvamaal, Raplamaal, Pärnumaal, Jõgeval, Tartus ja Võrus.

Mullu suvel taandas Oleg Gross end OG Elektra aktiivsest juhtimisest ja andis selle üle oma lastele, kes ei plaani firmat müüa, vaid selle tegevust laiendada.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles