Liiklus saarte vahel kulges tõrgeteta

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvalev Leiger Rohuküla sadamas.
Parvalev Leiger Rohuküla sadamas. Foto: Jaanus Lensment

Riigile kuuluvate uue parvlaevadega sõitis jaaninädalal viimaste aastate rekordarv reisijaid ja sõidukeid. TS Laevad möönab, et esimese katse edukalt läbinuna tõstetakse latt tulevikus kõrgele. 

TS Laevade juhi Kaido Padari sõnul olid ootused neile väga suured, aga meeskonnal õnnestus hästi hakkama saada. «Helistasin oma tuttavatele-sõpradele ja küsisin, kuidas neile meeldis ja ega järjekorrad pole liiga pikad. Sain positiivset tagasisidet ja kõik olid üldiselt rõõmsad. Ka närvilisust oli vähem,» rääkis ta.

Padari sõnu kinnitab ka statistika, mille järgi sõitis möödunud nädalal parvlaevadega 78 201 reisijat, mida on kolm protsenti enam kui mullu. Sellest rohkem sõitis saartele inimesi vaid 2014. aastal, kuid toona sattusid pühad väga soodsatele päevadele.

Kui aga võrrelda konkreetselt jaanipäeva ning pühapäeva, mil inimesed saartelt tagasi sõitsid, kasvas reisijate arv aastaga 13 protsenti, 46 300ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles