Saku: ootame ära rahvusvahelise suusaliidu otsuse

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu
Andrus Veerpalu Foto: Mihkel Maripuu

Suusaliidu sponsori Saku Õlletehase juhatuse esimees Veli Pekka Tennilä ütles Andrus Veerpalu positiivse dopinguproovi kohta, et enne, kui firma otsustab lõplikult, mis saab sponsorlepingutest, oodatakse ära rahvusvahelise suusaliidu FISi otsus.

«Loomulikult oleks meil väga hea meel, kui Andrus Veerpalu suudaks tõestada oma süütust, kuid see tundub täna avaldatud uudiste valguses keeruline. Samas ei ole see võimalus välistatud, mistõttu ootame enne Saku Õlletehase lõplike seisukohtade avaldamist ära rahvusvahelise suusaliidu FISi otsuse,» kirjutas firmajuht.

«Saku Õlletehase jaoks on tänase dopinguuudise näol tegemist väga ebameeldiva üllatusega. Arusaadavalt pole dopingu kasutamine vabandatav ja iseenesest mõistetav eeldus ja nõue kõigile Saku Õlletehase toetatud sportlastele on aus spordireeglite järgmine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles