Tallinna autobussikoondis küsis klientidelt, kes on parim bussijuht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ander Üllaste
Ander Üllaste Foto: Tallinna autobussikoondis

Märts oli hea teeninduse kuu, mil Tallinna linnaliinibusside reisijad said kiita neid juhte, kelle bussiga on meeldiv reisida. Nagu allpool lisatud reisijate kiitustest selgub, panevad inimesed tähele, kui neid teretatakse.

Ülekaalukalt saavutas selles raskes töös – olla kogu ettevõtte esindusisik ja reklaamnägu – esikoha bussijuht Ander Üllaste.

Üllastele bussijuhi töö eriti pingutav ei tundu. «Mulle tõesti mu töö väga meeldib. Vaatamata hommikusele väga varasele ärkamisele ma naudin isegi tööletulekut, sest lähen tegema seda, mis mulle tõsiselt meeldib,» ütleb ta.

Bussifirma juhtkonna sõnul sujub nii kolleegidel kui firma juhtkonnal koostöö Üllastega hästi. Tallinna Autobussikoondise juhatuse esimees Enno Tamm tänas bussijuhti ametiau kõrgel hoidmise eest tänukirja ja Spa kinkekaardiga.

Üllaste sõnul on tema lemmikuks kesklinnast Pirita kanti suunduv bussiliin number viis. Seal möödub päev tänu vahelduvale loodusele ja vahelduvatele inimesetele kiiresti. Üllaste kiidab teisigi liine, mis läbivad kesklinna, seast seal saab olla elu keskel.

Ja nüüd toome ära väljavõtted tänukirjadest, mida bussifirma reisijad Üllaste töö kohta bussikoondisele postitasid.

Kirjutab Birgit K: «Tahan esile tõsta ühe bussijuhi käitumist, mis on väga meeldiv. Nimelt tervitab bussijuht bussi sisenejaid ja lahkumisel soovib ilusat päeva ja seda kõike tihedas linnaliikluses.

Ja samuti märkasin, et lapsega bussi sisenedes peatas bussijuht bussi täpselt nii, et esimene bussiuks oli kohe lapse ees ja see oli nii tehtud sihilikult, et lapsel oleks mugav. Teate, see bussijuht oli kui päike sel pilvisel päeval, kuidas ta küll jõuab kõigiga nii meeldivalt suhelda ja samas linnaliikluses bussi juhtida - uskumatu. Buss sõidab liinil nr.5 ja bussi nr. on 2367.»

Maarit J pani tähele järgmist: «Kirjutan Teile siiras heameeles, et avaldada au ja kiitust bussijuhile, kes sõitis täna (22.03) liinil nr. 61, maržruudil Järve haigla - Astangu, väljumisega 16:55 Väike- Õismäe peatusest.

Vähe on bussijuhte, kes reisijaid bussi sisenedes tervitavad. Tema oli see bussijuht!!! Mulle meeldivad inimesed, kes oma tööd hästi teevad, eriti veel nii hästi, et võtavad enda peale julguse eristuda teistest töökaaslastest. 5+ ! Kõigile kaunist tärkavat kevadet!»

Ka Katrin P märkis ära bussijuhi kombe reisijaid tervitada: «Sooviksin kiita ja tänada bussijuhti, kelle nime ma küll ei tea, aga kes sõitis 04.03.2011 bussiga nr 5 «Kalevi» peatuses kell 07:56 (bussi number 367 TAK).

Tegemist oli äärmiselt meeldiva ja sõbraliku bussijuhiga, kes kõiki esimesest uksest sisenejaid tervitas ja väljujatele soovis kena päeva. Selline inimene lihtsalt paneb hommikul silmad särama ja suu naerule. Nii et AITÄH talle olemast sõbralik ja tegemast oma tööd rõõmuga, sest selliseid bussijuhte tavaliselt ei näe.»

Jätkab Helle K: «Tahaks kiita bussijuhti, kes esmasp. 07.03.2011 liinil 27 sõitis. Väga lahe teenindus ja minu tuju tegi heaks. Tulin peale Nurmenuku peatusest. 16.19 oli väljumise aeg. Kahjuks nime ei tea, aga noorem juht, meesterahvas. Kui võimalik, siis palun edastada minu kiiduavaldused. Päikest !!!»

Täpi i-le paneb bussireisija Tiina: «Sooviksin südamest tänada bussijuhti, kes sõitis reede hommikul bussiga nr 5 Männiku-Metsakooli. Bussi number 2367. Tänu tema juhi oskustele saime Pärnu mnt hommikusest ummikust kiiresti ja oskuslikult läbi ning ma jõudsin oma töö bussi peale. Aitäh!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles