Solaris liitub ostumaaniaga kaubanduskeskustes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solaris
Solaris Foto: Solaris.ee

Tallinna kesklinna kaubamajade kevadised soodusmüügid on saanud endale konkurendi Kevadpäevade näol, mida korraldab tänasest laupäevani elustiili- ja meelelehutuskeskuses Solaris.

Poolteist aastat tegutsenud Solarise ostukampaania korraldatakse esimest korda. Tallinna Kaubamajas algas eile igakevadine Osturalli, kui Stockmanni kaubamajas algavad Hullud päevad järgmisel nädalal.

Solarise Kevadpäevad löövad ettevõtte teatel pea kõikides Solarises tegutsevates kauplustes, kinodes ja kohvikutes hinnad alla, samuti tuleb odavalt müüki ohtralt just Kevadpäevadeks varutud kaupa.

Solarise turundusjuhi Georgi Viiese sõnul hakkab Solaris sooduskampaaniate korraldamisel edaspidi juhinduma aastaaegadest – nii on Solarise kliente sel aastal ees ootamas Suvepäevad, Sügispäevad ja Talvepäevad.

«Solarise kaupluste ning teenuste valik on üsna erinev keskuse vahetus läheduses asuvate kaubamajade pakutavast, seega on Kevadpäevad suurepäraseks võimaluseks osturetkele suundujatel oma poodlemismarsruuti Solarise suunas laiendada,» märkis Viies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles