Grammy auhinnagala pingutab püksirihma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Antebellum
Lady Antebellum Foto: SCANPIX

Praeguses uudisvoos, kus näiteks olümpiamängude programmi tuleb alasid juurde ning kodumaine reklaamitööstuse auhinnagala Kuldmuna kaasab uusi kategooriaid, eristub Grammy gala teatega, et nemad kärbivad väljajagatavate auhindade hulka.

Nimelt, kui eelmisel galal tänavu veebruaris jagati 109 auhinda, siis edaspidi läheb jagamisele 78 priisi, kirjutab ylex.fi.

Reformi eesmärgiks on ürituse sujuvamaks muutmine, auhindade arv väheneb nii kategooriate kaotamise kui osa alaauhindade ühendamise teel.

Televaatajatele muutustest suuremat häda ei sünni, sest siiamaanigi näidati teles mõne tunni jooksul vaid umbes kümnendikku galast, kui kõikide auhindade üleandmine on seni aega võtnud terve päeva.

Korraldajad arvavad, et programmi lühendamine aitab säilitada ürituse tähendusrikkust. Gala olulisimad auhinnad – parimale laulule, parimale albumile ja parimatele uutele artistidele – säilivad oma täies hiilguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles