Urmas Sõõrumaa – uus Vana Toomas (6)

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn 02.02.2017.
Rotermann City viimase kortermaja R18 sarikapidu, kus üks arendajatest Urmas Sõõrumaa andis ülevaate kvartali tulevikust ning tutvustas uut arendust R6. Rotermanni 18. Pildil kuldse kiivriga Urmas Sõõrumaa.
FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Tallinn 02.02.2017. Rotermann City viimase kortermaja R18 sarikapidu, kus üks arendajatest Urmas Sõõrumaa andis ülevaate kvartali tulevikust ning tutvustas uut arendust R6. Rotermanni 18. Pildil kuldse kiivriga Urmas Sõõrumaa. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: Sander Ilvest / Postimees

Suurettevõtja Urmas Sõõrumaa võiks jätta Tallinnas oma näo tutvustamiseks valimisplakatid trükkimata, sest talle kuulub seotud ettevõtete kaudu pealinnas niigi 41 kinnistut ja mehe initsiaale kandev turvafirma.

Keskerakonna ja Edgar Savisaare toetajaks peetud Sõõrumaa on jäänud täiesti kõrvale pealinna vapustanud korruptsiooniskandaalidest, mis suuresti keerlevad just kinnisvaratehingute ümber. Seda hoolimata asjaolust, et just Tallinna koolide ja spordirajatistega seotud tehingud hoiavad ärimeest avalikkuse terava tähelepanu all.

Eesti oludes võib erakordseks nimetada Sõõrumaale kuuluva Rotermanni keskuse arendamist Tallinna südalinnas, kus unarusse jäetud tsaariaegsest varemetepargist on saamas silmapaistva arhitektuurilise lahendusega äri- ja puhkekeskus.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles